Longhouse Buffet

Refresh and update the existing buffet space to create a warm and inviting ambience for casino guests. For this project, budget and implementation timing were top priorities, as well as allowing the buffet to remain open throughout renovation.

 

Location: Suquamish, Washington

Duration: 8 Nights

Project Size: 4,500 sf

Services: Design Build Interior Upgrade

Our Approach

Design & Planning

The Longhouse Buffet was a very drab and cold dining venue that was in need of a complete renovation. Based on the owner's goals, the design team created an attractive and warm space, providing patrons with an attractive dining venue and a place to get away from the fast pace of the gaming floor. The I-5 turkey project approach delivered a plan for the whole project that would transform the space and allow them to continue to serve their customers throughout the renovation.

MORE

A suspended box-beam wood ceiling, intersected by natural river rock architectural pillars, supports custom chandeliers that cast a warm and inviting glow throughout the interior. A new layout for the buffet achieves the ultimate goal to maximize space and create easy access for diners. To finish the space and highlight tribal heritage, customized wall art with historical imagery adorns the three walls which surround the seating area.

Offsite Construction & Install

I-5’s in-house offsite construction team fabricated all of the design elements and installed the entire decor package. Coordinating with casino leadership, I-5 developed a solution that provided for the buffet to maintain normal business operations throughout the implementation phase. The entire decor package was installed in just 8 nights, providing Clearwater Casino with a turn-key project and a dining venue that was welcoming and provided a comfortable dining experience. 

Clearwater Casino is highly satisfied with the resulting transformation and customer response to the new look for the Longhouse Buffet.

Transform your location